måndag 23 augusti 2010

Evisej 8 veckor
Idag är Världens Bästa Evisej åtta veckor. Han har varit sjuk den lilla parveln, fick diarré och kräkningar i Lördags och blev helt orkeslös, på natten försökte han kräkas några gånger men det kom bara lite skum men jag tyckte han verkade piggare vid 4-tiden när vi var upp. Vid 7-tiden väckte han pappa och var pigg och leksugen, vi serverade kokt torsk igår men han var inte så matfrisk och var fortfarande lite lös i magen. Idag har det gått bättre med maten han har fått kokt kyckling vid tre tillfällen och sista gången nu i kväll så var aptiten god som ni kan se på bild så nu hoppas vi att han snart kommer upp i matchvikten igen.

Fick rapport från Norge igår kväll att Amandha och Olli börjat para, nu håller vi tummarna att hon blir dräktig också.

4 kommentarer:

 1. Men stackars liten.... :( Skönt att han har fått tillbaka aptiten nu.

  Ja, det var synd att det inte blev något mellan vackra Amandha och Sakhi. Hoppas att det tar mellan Amandha och Olli nu. :)

  SvaraRadera
 2. Jag är ju lite dålig på att kolla in bloggar som du vet, men måste kika om du skrivit nåt om "TaDa" :)

  Åh vad skönt att han mår bättre! Lille plutt såg ju inte allt för pigg ut i lördags :( ett par dagar så är han nog uppe i matchvikten igen gissar jag.

  Annika

  SvaraRadera
 3. Skönt att han är bättre igen, lille Evisej.

  Håller tummarna för Amandha och Olli nu. :)

  SvaraRadera
 4. Åh så skönt att lille Evisej kryade på sig så snabbt.

  Heja Amandha..Här håller vi tummarna att allt ska gå bra och att det blir en lyckad svensk/norsk förening mellan de två fina missarna.
  Lycka till !

  Kramis Lena och Kågesibbarna

  SvaraRadera