söndag 15 augusti 2010

Amandha

Här kommer äntligen några bilder på Amandha anledningen till att hon inte varit med på bild på ett tag är den att hon bor på övervåningen med Assar, Ramses och Hjördis därför att hon inte går ihop med Ellen och Bonny (verkar som om det är jobbigt att ta' kameran och gå upp och fota). Tidigare så växlade vi katter mellan över- och undervåningen men Amandha markerade överallt när hon kom ner. På övervåningen är hon betydligt lugnare och trivs jättebra tillsammans med kastratkillarna och Hjördis som turas om att komma ner.

6 kommentarer:

 1. Åh, ändligen lite nya bilder på min favorit <3 Amandha är verkligen en sibbe i min smak och med rätt look!!! Ses vi i Gävle den 28:e?

  SvaraRadera
 2. Kicki: Givetvis, jag jobbar i sekretariatet.

  SvaraRadera
 3. Jobbigt när katterna inte kommer överens, tur att du bor stort och kan dela av.

  SvaraRadera
 4. Så fin hon är din Amandha... och så lik sin vackra mamma.

  Hon ser ut att ha det väldigt bra där hon bor på sin egen våning...=)..

  Kram Lena och Kågesibbarna

  SvaraRadera
 5. Kul att se att prinsessan Amandha fastnat på bild =) Rackarns att hon ska markera... tur att hon kan bo på övervåningen då och att det går bra. Hon är otroligt lik Arina i unga år, såå fin! Pussa på "Sessan" från oss!
  Kram Erika

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med en bildserie på vackra Amandha. Tråkigt höra att dom inte går ihop just nu tjejerna, hoppas det löser sig.

  SvaraRadera