lördag 21 augusti 2010

Amandha löper

Vi har väntat på att Amandha skulle börja löpa, hon skulle till Norge på parning och i torsdags kväll började hon precis till den här helgen när vi var upptagna med Loppisen här på gatan . Nästa helg har vår kattklubb kattutställning så då blir det att jobba hela helgen visst är det typiskt.

Gubben sa att han skulle åka själv i morgon och ringde ett samtal till våra vänner för att få adressen dit vi skulle i Oslo, Annika och Micke (Klintgården's) och tro det eller ej men Micke med sonen William erbjöd sig att åka, hur tackar man så'na änglar till vänner. Vi hoppas dom har glädje av bilturen i vår bil, att allt går bra och att Amandha blir parad.

Ett JÄTTESTORT TACK och BAMSEKRAMAR till Familjen Ågren , vi hoppas kunna återgälda detta någon gång framöver.

6 kommentarer:

 1. Underbart med såna vänner! Håller tummarna för att Amandha och drömprinsen får till det =)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Håller med Kicki, underbart med såna vänner. Hoppas att allt går bra! :)

  SvaraRadera
 3. Vad snällt av Klintgårdens, sådana vänner ska man hålla hårt i. Håller tummar & tassar att resan ger resultat.

  SvaraRadera
 4. Vilka helt underbara vänner! Håller också tummarna för att det går bra.

  SvaraRadera
 5. Tjejer: Micke och William kom hem igår kväll och strax innan fick vi samtal från Norge att Amandha och Olli har börjat para. Spännande.

  SvaraRadera
 6. Det blev ju så bra för alla :) Vi vill gärna hjälpa till om vi kan och nu behövde ni hjälp:) Micke o William har haft en väldigt givande helg, ni fick ert gjort och jag fick jobba :) Nu hoppas vi bara att ni får lön för mödan sen så att hon kommer tillbaka till sverige med småbebbar i magen.

  Annika

  SvaraRadera