fredag 3 december 2010

G-kullen





Det är inte alltid lätt att bli mamma, varken för Hjördis eller oss. Nu har vi haft två jobbiga nätter och två jobbiga dagar, i morse 05.30 fick vi flytta Hjördis och bebisarna en trappa upp efter att hon burit en av bebisarna uppför trappan två gånger. Hjördis har ju varit på båda våningarna innan hon fick sina bebisar, men mest uppe hos Amandha och Feodora. Vi provade först att ha Hjördis och bebisarna i ett eget rum, men se det gick inte, hon skulle vara i gästrummet där Amandha och Feodora huserade, in med bolådan i gästrummet och ut med Amandha och Feodora som skulle vara i dom övriga rummen, men se det gick inte heller. Som sista åtgärd öppnade vi dörren så Amandha och Feodora fick komma in och hälsa på bebisarna och först då lugnade Hjördis ner sig men hon måste flytta dom en sista gång och då blev det under överkastet där Amandha hade Feodora för ett par veckor sedan. Hjördis ligger inte långa stunder med bebisarna så i em när hon sov på sängen och bebisarna gnydde så tog Amandha chansen, tvättade, kissade och bajsade dem och sedan fick dom dia henne, Amandha njöt och kurrade för fullt.
För en stund sedan skulle Amandha flytta bebisarna så vi måste tvinga in Hjördis under överkastet så för tillfället är det lugnt.
Håhåjaja, ibland är det jobbigt med kattungar. Kanske vi kan sova i skift i helgen.

3 kommentarer:

  1. Åh vad jobbigt det är när mammorna ska flytta på ungarna, hoppas att hon kommer till ro som Alice gjorde...törs nästan inte skriva det sista ifall hon börjar igen.

    Killen har ju väldigt häftigt mönster.

    SvaraRadera
  2. Så otroligt fina ungar o håller med Lotta ang killens mönster. :) Jobbigt när dom ska flytta ungarna, hoppas att det inte fortsätter. Bra i alla fall att katterna kommer bra överens och att dom även kan dia på Amandha. :D *kram*

    SvaraRadera
  3. Vilka idéer mammorna har. Jag menar, under överkastet... :) Det kanske blev riktigt mysigt med det tält du gjort där?

    Nej, skämt åsido, så är det jobbigt när ungarna ska flyttas runt och det skapar sån oro. Hoppas, hoppas att det lugnar ner sig. Bebisarna ser helt underbara ut! Visst har jag väl sagt grattis?

    SvaraRadera