söndag 12 december 2010

Birkas utställning

I helgen har vi varit på Birkas utställning i Sollentuna med Bonny och Evisej. Bonny fick CAGCIB båda dagarna och nu hoppas vi att hon tar sin GIC-titel vid nästa utställning i januari sedan ska hon få vila från utställningar och paras när vi hittar en passande hane.

Evisej fick Ex 1 på Lördagen men vi blev jättebesvikna på domaren som knappt tittade på honom utan nonchalant pratade med en kollega medan han skrev bedömningssedeln och sedan sa han bara två negativa saker om Evisej och så var det klart. På Söndagen fick vi revanch med "råge", Ex 1 med kanonbedömning + BIV-U/J, han var även upp inför nominering men blev slagen av en jättesöt skogkattflicka. Duktig kille!!!

5 kommentarer:

  1. Grattis till er och särskilt till Evisej som sköter sig så bra på utställningarna!! :-))

    Hur mår prinsessan Ellen??

    Kram till er!

    SvaraRadera
  2. Lisbeth: Ellen mår bra, vi kollade hennes tuttar idag, vi tyckte dom såg lite rosa ut och hon har ju inte löpt om så förhoppningsvis blir det bebisar i januari.

    SvaraRadera
  3. Grattis till så fina resultat! Tråkigt med nonchalanta domare... men vilken revansch han fick!

    Spännande med nya bebbar för Ellen!

    SvaraRadera
  4. Grattis till helgens resultat!
    Hoppas att du har röda hallon idag :-)

    SvaraRadera
  5. Grattis till fina bebbar! Lycka till och vi på Rökatten´s Maine Cooner med farmors mor Tingeling önskar Dig God Jul & Ett Gott Nytt År. Hälsningar Annette Lilje (roligt att linjerna får fortsätta)

    SvaraRadera