måndag 20 december 2010

Feodora 8 veckor





Åtta veckor, helt otroligt, bara fyra veckor kvar tills hon flyttar. I morgon ska hon följa med Assar och Ihnez till veterinären för att få sin första vaccination.

Assar ska sanera sina tänder och Ihnez ska kastreras i morgon och vi hoppas att allt ska gå bra.
Det är alltid nervöst när Assar ska sövas, första gången, när han skulle kastreras, var det så nära att han skulle dö, han fick vätska i lungorna och blev kvar på sjukhuset i tre dagar. I ca 7 år har vi nu sanerat hans tänder och några gånger har han varit jättedålig och en del gånger ganska pigg när vi hämtat honom, han blir 12 år i maj så vi blir naturligtvis mer oroliga för varje år.

4 kommentarer:

  1. Ååh hon är så himla fin Tyra (och mamma Amandah också) Så som vi längtar efter henne, men som du skrev, det är ju bara 4 veckor kvar nu, fyra långa. Hoppas det går bra för alla 3 kissarna hos veterinären, ingen favoritplats för dem kanske. Och hoppas speciellt att det ska gå bra för Assar!

    Kram på er alla!

    SvaraRadera
  2. Vackra, busiga Feodora! Hur ska du kunna skiljas från henne? :)

    Hoppas att allt går bra idag. *kram*

    SvaraRadera
  3. Jenny & Axel: Tyra längtar efter er också, ni är välkomna i morgon. Kram

    Gunilla: Inte blir det lätt men hon ska bo hos världens bästaste ungdomar och bara ca 1,5 mil från oss. Om du har tur kan du kanske få se henne på någon utställning nästa år.

    SvaraRadera
  4. Alldeles ljuvlig.... :) :)


    http://gormochbella.blogspot.com

    SvaraRadera