måndag 12 juli 2010

Två veckorIdag är Evisej två veckor och en riktig go'bit, hans vikt i morse 374 gram (i kväll, 385 gram).
Mamma Ellen vaktar honom som en hök, vi får passa på att väga honom när hon går ut en minut eller två. Idag var Ellen å hämtade mig och vi gick in i sovrummet, blev lite orolig om det var något med Evisej men allt var lungt. När jag skulle gå därifrån kastade sig Ellen om mina ben och hoppade upp i sängen, jag la' mig ner och Ellen kom meddetsamma och la' sitt huvud på min arm och trampade med framtassarna under hakan på mig och kurrade som bara den. Det är en vecka sedan hon kom för att gosa med mig så det kändes riktigt bra och idag är första dagen som hon inte har suttit vid ytterdörren och jamat efter Evinja.

5 kommentarer:

 1. Vad Ellen ska fundera på vart Evinja ska ha tagit. :( Skönt att höra o se att Evisej tycks må alldeles prima. :)

  Kramar från ett varmt o soligt Sävar.

  SvaraRadera
 2. Gunilla: Evisej går det helt klart ingen nöd på. Kramar.

  SvaraRadera
 3. Vad söt han är, lille knubbisen! Härligt att Ellen gosar med dig trots att hon har sin bebis. Hennes mamma Lucia är inte speciellt gosig med mig just när hon har kull men i vanliga fall är hon ju hur gosig som helst.

  SvaraRadera
 4. Han ser så rund & go ut.

  Hoppas att du blir lika nöjd med fontänen som är, alla katterna utan Alice är där och dricker ofta under dagen...men Alice kanske dricker när jag inte ser...hon har nu en egen liten vattenskål så länge.

  SvaraRadera
 5. Lotta: En liten tjockis är han.
  Har fått meddelande om att fontänen är på väg, ska bli intressant och se om alla gillar den.

  SvaraRadera