fredag 9 juli 2010

Evisej


Den värsta chocken har nu lagt sig och Ellen är inte lika intensiv i sitt lockande och letande.
Hon är jättduktig med lilla Evisej men vi tycker så synd om honom där han ligger alldeles ensam när inte mamma Ellen är där. Vi upptäckte idag att han hör oss och vänder sitt söta ansikte mot oss när vi pratar med honom men tar vi upp honom så blir det lite pip och då kommer mamma Ellen springande på en gång. Han går bra upp i vikt och vägde i morse 318 gram och om nu allt går väl kommer han att växa upp till en stor och vacker sibirkille.

4 kommentarer:

 1. Stackars Ellen, skönt att hon inte söker lika mkt nu. Tur ni har många katter hemma så Evisej får några att busa med när han blir större. Stor kommer han nog verkligen att bli. *kram*

  SvaraRadera
 2. Måste säga att det krävs lite mer när det bara är en kattunge, har fått lekt mycket med Napoleon nu när han inte haft syskon...fast nu busar han runt med de andra katterna och då särskilt Georgia.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att Ellen lugnat ner sig. Hon ser ut att ta väl hand om lille Evisej och kommer nog att vara extra rädd om honom. Kramar till den lilla kattfamiljen och till er.

  SvaraRadera
 4. Gunilla o Lotta: Jag tror att Yngve och jag kommer att tillbringa mycket tid på golvet framöver.
  Monica: Kram till dig också, du är välkommen att se honom live.

  SvaraRadera