söndag 18 september 2011

MSKs utställning

Igår var det då dags för MSKs utställning i Eskilstuna, Ellen och Bonny skulle göra come back efter kattungarna och för Izaia och Izelie var det premiär. Lite tungt var det ju att kliva upp 03.30 men vi gör det gärna, våra katter är det bästa vi har och utställningar är det roligaste vi vet.

Sjörövardrottningen Bonny är lite skygg och visar inte upp sig så bra, vi får skicka henne på träningsläger, men hon fick en superfin bedömning av Annelie Persson och fick sitt tredje CACS, BIV och NOM.

Prinsessan Ellen skötte sig exempariskt och fick sitt första CACIB och en jättefin bedömning av sin domare Charles Spijker.

Mammazaias var först upp av småttingarna och fick mycket beröm för bl a sin storlek, tyngd och propotioner, en spännande kille enligt domare Annelie Persson. Izaia fick sitt första Ex 1.

Så var det dags för lilla Izelie och då hade Annelie Persson inte mycket att säga utan tittade på oss och sa "Ja, ni vet väl vad jag kommer att säga, hon är SKITSNYGG". Izelie fick också sitt första Ex1 och NOM.

Så himla kul för oss som hade både mamma och dotter i panel, vi är definitivt inte bortskämda med det (Ihnez var i panel augusti 2009). Ingen av tjejerna fick några röster i panelen men det gjorde ingenting för vår del vi tyckte det var både spännade och kul.

3 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att det gick så bra! :-) Klart att Ellen fixar det....är man en prinsessa så är man.
    Häftigt att lilla Izelie fick omdömet *skitsnygg*
    Hon är ju verkligen det.

    SvaraRadera
  2. Så roligt Annette, stort grattis!! :) *kram*

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till alla fina resultat!

    SvaraRadera