söndag 4 september 2011

Sibirutställning

Vilken dag det var igår (lördag). 05.00 åkte vi mot Sundsvall och Sibirutställningen. I baksätet hade vi Helix och Ivar som skulle hämtas av sina nya familjer, men först skulle Helix och hans bröder Hermez och Heroz ställas ut.

Både Hermez och Heroz familjer var på plats i Sundsvall när vi kom. Ivar som inte skulle vara med på utställningen fick åka upp på Ulrika och Görans (ägare till Heroz och fodervärd till Izaia) hotellrum där han fick busa med Izaia tills han skulle hämtas.

Alla tre killarna fick jättefina bedömningar av sina resp domare. Helix bedömdes av Kaj Ruonala och fick EX 1 och blev nominerad till panel. Hermez och Heroz blev bedömda av Jörgen Frithiof som hade lite svårt att välja vem som skulle få Ex 1 men till slut blev det Heroz som var den som var bäst för dagen och därmed fick Ex 1 och även en nominering till panel.

I väntan på panelen så kom Ivars nya familj, Gunilla Elfving och hennes tre barn Linnea, Moa och Isak, för att hämta hem honom. Vi vet att Ivar är efterlängtad och kommer att skänka tröst i familjens sorg efter den plötsliga förlusten av en älskad familjemedlem. Ivar kommer att bli mycket älskad av en kärleksfull familj och vi önskar hela familjen lycka till!

Från Umeå kom Michel Guéz, Gunilla Persson och deras dotter Clara 8 år (som längtat i flera lååååånga veckor efter sin nya kompis) för att hämta hem sin nya familjemedlem Helix. Tyvärr missade Helix panelen då vi begärt dispens så han skulle kunna lämna utställningen tidigare så att han och hans familj inte skulle bli alltför sena hem, dom ville hinna lära känna varandra innan kvällen. Helix kommer att bo hos en härlig familj där vi vet att han kommer att bli både älskad och bortskämd.

Vi önskar alla våra kattungar Lycka till i sina nya hem och vi är så glada att alla har fått flytta till så fina familjer som har så mycket kärlek att ge sina nya familjemedlemmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar