söndag 19 juni 2011

Till minne av Frasse

Lägger in en länk till Frasses (S*Mälarhöjden's Aleksej) sida som tyvärr inte finns mer, många har undrat vad som hänt och tyvärr blev Frasse skadad i en olycka och måste avlivas.

Hos oss finns just nu fyra små Frassebarn som vi hoppas ska bli lika vackra som sin pappa. Ivar, Bonnys lilla svart/vita pojke är naturligtvis mest lik sin pappa till färgen och förhoppningsvis kommer han att bli lika snygg också. Jag tror att Frasse har fem kullar efter sig varav Bonnys är den näst sista.

Vi tänker ofta på familjen Elmdahl som miste sin älskade Frassekatt och hoppas att dom snart får glädjen att ägas av en ny katt.

Frasse blev bara lite drygt ett år (2010 03 01 - 2011 04 21).

Sov Gott vackra Frasse, vi tänker jättemycket på Dig!



6 kommentarer:

  1. Så tragiskt att det gick så illa för Frasse. Skänker tankar till hans familj.

    SvaraRadera
  2. Usch så hemskt att förlora sin misse så tidigt. Han verkar ha haft en underbar familj och vackra Frasse verkar ha varit en underbar och fantastisk katt till sitt sätt.

    Hoppas att familjen kan hitta någon ny liten kisse att slösa kärlek på.

    Kram Lena och sibbarna från S*Mira Milaia i Kåge

    SvaraRadera
  3. Å Annette... Tack för fina ord. Den outhärdliga saknaden av smarta, roliga, vackra Frasse har lagt sig lite, och även om tårarna kommer i floder när jag tittade på din sida så finns tröst i hans små underbara kattungar! Och, alla era omtänksamma och fina ord.
    Ni ska alla veta hur mycket det hjälper oss med all omtanke, alla kommentarer och mail vi får! Självklart skuldbelägger man sig själv konstant, (vad skulle vi gjort? Kunde vi ha gjort nåt?) men det lindrar skuld och sorg att möta er omtanke och förståelse. TACK till er alla <3 Vi älskar sibiriska katter, vi avgudade vår Frans, och vi kommer att hitta hans arvingar (ja, nu ska vi ha två! = ) och fortsätta få njuta av sib'ars intelligens, smarthet, rolighet och skönhet! Stor kram och många tack till er alla som tänker på oss! Anna och familjen

    SvaraRadera
  4. Han var så otroligt vacker och såg så himla go ut! jag minns när du länkade till en bild på honom första gången och jag tänkte att han var en riktigt snygging som såg ut som han var klädd i kostym och vit skjorta.

    Skickar också tankar till hans familj och beklagar deras stora förlust av en kär kisse!

    Lisbeth

    SvaraRadera
  5. Det är så svårt att mista en älskad familjemedlem. Djuren är en lika stor del i familjen som alla andra familjemedlemmar!

    Vi tittar på våra kära vänner (två katter och en hund) ryser vid tanken att förlora dem. Tänker samtidigt på vår älskade hund Picasso som levde i familjen i 13 år... från att vi var små till vi var vuxna. Som en lillebror! Det är 4 år sedan han somnade in och saknaden efter honom är konstant!

    Vi tänker på fina Frasses familj och önskar att frasse får det bra där han befinner sig just nu.

    Kram Elin + Emelie = Fiffiga Systrar

    SvaraRadera
  6. Så sorgligt att förlora en älskad vän så tidigt. Många kramar till familjen som förlorat en sån vacker kille. *kram*

    SvaraRadera