måndag 28 mars 2011

Ramirez

Söndagen den 20 mars, på kvällen, kom S*Klintgården's Ramirez för att fria till Ellen. Naturligtvis blev det lite morr och fräs men dom tillbringade natten tillsammans och började para på måndagen. På torsdagen hade dom tröttnat och umgicks resten av veckan som kompisar, Ellen ville gå ner ibland men Ramirez ville ha sällskap så han ropade på henne och hon gick upp direkt för att busa med honom. Nu hoppas vi verkligen att Ellen har blivit dräktig så vi får kattungar i slutet av maj.

Ramirez var en helt otroligt trevlig kille, så gosig och kelig, när vi tog upp honom så blev han som en trasdocka alldeles avslappnad i kroppen, vi fick göra vad som helst med honom han bara kurrade och njöt och kunde ligga i famnen hur länge som helst. 

Vi tog Ramirez med oss ner till Stockholm i Lördags då han skulle ställas på Stockholms kk:s utställning. Resultat: Ex 1 båda dagarna + BIV och NOM på Lördagen.

Tack snälla Annika & Micke för att vi fick låna honom, tack även till hans fodervärd Linda och hans kompis Bogdan som fick längta efter honom en hel vecka.

Yngve saknar sin "hockeykompis" och jag saknar hans gosande, kurrande och snusande vid halsen, han hade mer än gärna fått stanna hos oss.
3 kommentarer:

 1. Vad fin och maffig han är! Håller verkligen tummarna för att det har tagit!

  Hur går det med Amandha, trivs hon bra? *kram*

  SvaraRadera
 2. Vackra pojken! Hoppas det kommer ett antal riktigt fina bebbar i Forsbacka nu mellan Ellen o Ramirez. Tusen tack för transport av katter i helgen!
  Annika

  SvaraRadera
 3. Jag håller också tummar & tassar för att det blir bebisar.

  SvaraRadera