måndag 28 mars 2011

Amandha igen

Igår em var vi å hälsade på Amandha och gjorde ägarbyte, ledsamt och jättejobbigt för oss men Amandha såg ut att trivas och var redan mycket lugnare tyckte vi.

Marie och Ulf tycker jättemycket om henne och vi vet att hon kommer att få det bra, det lät som dom var lite stolta att få glädjen att vara ägare till Amandha och Ulf har som tur är inte känt av sin allaergi. Hon har redan börjat gå i sele på tomten och i sommar får hon följa med till Maries och Ulfs Hälsingegård och där kommer hon att få en utegård som Ulf ska bygga. Hörde att hon blivit bjuden på lammfilé i helgen, så nog kommer den lilla damen att bli bortskämd

Vår älskade lilla Prinsessa kommer med all säkerhet att glömma oss snart men hon har för alltid satt avtryck i våra hjärtan. Vi älskar dig och önskar dig all lycka lilla gumman.

Vi kommer säkert att hälsa på henne eftersom hon inte bor så långt bort + att hon fortsättningsvis ska HCM-testas enligt hälsoprogrammet så då kommer vi naturligtvis att ses. 


 Amandha var en fantastisk mamma och älskade och tog hand om alla kattungar. Här med sin dotter Feodora och Hjördis son Gibzon.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att läsa att Amandha har det så bra och blir bortskämd, som den prinsessa hon är! :) *kram*

    SvaraRadera