måndag 3 oktober 2011

Dalälvskatten

Vilken fantastisk helg vi haft, båda dagarna har vi tillbringat på Dalälvskattens utställning i Borlänge där vi har ställt Ellen, Bonny, Izaia, Ivar och Izelie individuellt samt kull.

Resultat Lördag: Ellen CACIB, Bony CACS, Izaia Ex 1, Ivar Ex 1, Izelie Ex 1.
Bonnys kull blev 4/4 + BIS Avelshona.

Söndag var det dax igen men idag var Ellen inte med då hon nu har två CACIB och ska försöka få sitt tredje CACIB och titeln IC i Oslo 5 - 6 november.

Resultat Söndag: Bonny CACS, Izaia Ex 1, Ivar Ex 1, Izelie Ex 1, hon var även upp inför nominering men blev "slagen" av en Maine Coon.
Bonnys kull 2/2 + BIS Avelshona idag igen.

Vi vill tacka våra goa, snälla kattungeköpare, Gunilla och Isak som kom från Sundsvall med Ivar. Ulrika, fodervärd till Izaia och ägare till Heroz (Ellens kull) och Jenny, ägare till Feodora (Amandhas kull) och Hermez (Ellens kull) som tillbringade helgen tillsammans med oss. Vilka fantastiska dagar, så roligt vi haft, ni förgyllde verkligen helgen.

Ett tack och Grattis även till våra vänner Annika och Micke, S*Klintgården's (som var där på Söndagen) för vår älskade Sjörövardrottning Anne Bonny.

Ett tack även till Monica, S*Spinnsibb's (som inte var där) för vår älskade röda Prinsessa Ellen.

2 kommentarer:

  1. Tyckte det var kul att komma och kolla på era katter :) altid lika trevligt! Hänger gärna på fler gånger hehe! Kram / jenny

    SvaraRadera
  2. Jenny: Du får så gärna följa. Kram!

    SvaraRadera