måndag 4 juli 2011

Amandha

Idag ringde Marie, Amandhas nya matte, och berättade att dom är hur nöjda som helst med henne och hon mår jättebra. Nu befinner hon sig tillsammans med Marie och Ulf på semester i  deras Hälsingegård som är 18 meter långt invändigt och där kör hon sitt race fram och tillbaka och upp och ner för trappan, det är tydligen samma fart i henne nu som tidigare, vi kallade ju henne för Bolidenraketen för att hon racade fram hela tiden.

Hon är ute jättemycket i sele och jagar näbbmöss, fåglar och trollsländor. Idag hade hon blivit jättearg för att hon inte kunde klättra tillräckligt högt i ett träd p g a sina klippta klor och hon mjauade och tittade på Marie och menade att hon skulle hjälpa henne upp. Igår hade dom varit till ett Pelargonmuseém  och där charmade hon ägarinnan som gärna ville ha henne kvar och Amandha trivdes tydligen där också för dom fick hämta henne längst in i växthuset när det var dax att åka hem.

Tack snälla Marie och Ulf för att Amandha fick komma och bo hos er, hon har inte kunnat få det bättre och tack för att ni ringer och berättar om henne. 

Jag lägger ut några bilder på vackra Amandha, som vi fick i våras, i väntan på nya.





1 kommentar:

  1. Helt underbara bilder! Vad roligt att de delar med sig av hur det går för henne! Måste vara så mysigt att få bilder och rapporter sådär. :-)

    Tuff bild på lilla Ivar också på hemsidan! :-)

    SvaraRadera